Körskoledeltagare 4- Marcin Nasar

Marcin Nasar
Ålder: 26 år
Företag: Wettermedia
Affärside: Digitalbyrå  / Webbyrå med superenkelt adminverktyg och kvalitativ design
Hemsideadress: www.wettermedia.se

”Det bästa med Curamus Körskola var utrymmet för umgänge med några av Borås vassaste unga entreprenörer i kombination med mentorskap och coachning från några av Borås mest erfarna affärskvinnor och män.

Jag har svårt att bestämma mig för att endast välja en kunskap från Curamus körskola, vi fick snarare hundratals erfarenheter under dessa 24 timmar!

Jag upplevde Curamus körskola som oerhört komplett och givande. Tiden kan inte ha använts på bättre sätt. Nu finns ett intressant nätvärk som står som bas, bestående av såväl unga som erfarna företagare. Körskolan kan då vara rätt utlösande faktor för detta. Det är upp till hela gruppen att skapa nya möten där utbyten kan uppstå.

Det är vad företagande och nätverkande handlar om, att ständigt träffa nya människor och utbyta erfarenheter, kontakter, tjänster. Man växer något otroligt av detta.
Jag tycker att Curamus Körskola är väldigt viktigt för företagandet i Borås för att det ger ett utrymme för unga och erfarna att bolla tankar. Vi som är unga företagare fick ut väldigt mycket av körskolan men vi ger nog även våra erfarna vänner energi och något att ta med.

Om tio år är vi erfarna och erkända företagare. Vår branch förändras snabbt och nya nischer skapas och en utmaning är att ständigt vara up to date. Men up to date är vi idag och kommer även vara om tio år.”

Kommentarer inaktiverade.