Körskoledeltagare 5- Sofia Lidh & Emelie Fredriksson

Sofia Lidh & Emelie Fredriksson
Ålder: 32 resp 35 år
Företag: silvogram.se samt smyckesboxen.se (by EmSo AB)
Affärside: Vår affärsidé är att sälja noga utvalda smycken på Internet, till kvinnor och män, som söker personliga smycken med smak, samt att erbjuda Silvogram ® och Datumsmycke ® och ge kunden möjlighet att kombinera sitt eget smycke.
Hemsideadress: www.silvogram.se samt www.smyckesboxen.se

”Det är svårt att välja ut något som var bäst med Curamus Körskola, eftersom hela konceptet och evenemanget som sådant var fantastiskt. Det bjöd på samverkan, idéutbyte, erfarenheter och reflektioner och inte minst inspiration.

Det viktigaste vi fick lära oss på Curamus Körskola var att våga ta betalt! Vikten av rätt prissättning! Det är mycket trevligt att få möta de andra företagarna och lära känna varandra. Även fast vi inte har samma verksamheter är vi alla i mer eller mindre samma situation och kan utbyta erfarenheter, kontakter och framförallt hjälpa varandra.

Curamus har stor betydelse för Borås och bidrar till att entreprenörer och deras idéer växer. Stiftelsen månar om och ser potentialen i den lilla entreprenören som brinner för sin idé gör det möjligt för fler att komma igång och utvecklas. För oss har det varit fantastiskt att få deras stöd och bekräftelse, och med körskolan har vi fått ytterligare en klapp på axeln och ett ytterligare bevis på deras engagemang för oss.

Om tio år är vi är den största gåvoleverantören av smycken i Europa genom vår tjänst silvogram.”

 

Kommentarer inaktiverade.