Körskoledeltagare 3- Mattias Jonsson

Mattias Jonsson
Ålder: 31 år
Företag: Fälg & Plåtdoktorn
Affärside: Reparerar och bygger om aluminiumfälgar
Hemsida: www.falgoplatdoktorn.se

”Det som jag tyckte var bäst med Curamus körskola var att få lyssna på föreläsarna och deras berättelser, kul att få höra vad de alla har fått vara med om som företagare genom åren. Jag hoppas att jag får berätta liknande historier om några år.

Om jag endast fick välja en kunskap att ta med mig från Curamus körskola så hade det varit att det är viktigt att kalkylera i förväg på det man utför och det man säljer.

Det är alltid kul att få träffa andra företagare och det är spännande och lärorikt att lyssna på deras resa genom uppstarten av olika företagande. Jag tycker absolut att det är viktigt och nyttigt att Curamus körskola finns till för företagandet i Borås och ger nya företagare en chans.

Om tio år är Fälg&plåtdoktorn det självklara valet för fälg reparationer i Västsverige.”

Kommentarer inaktiverade.