Körskoledeltagare 2- Linn Skoglund

Linn Skoglund
Ålder: 27 år
Företag: Showakademien Väst
Affärside: Bedriva kvällsklasser för ungdomar och vuxna i olika dansstilar samt i teater.
Läs mer på: www.showakademien.com

”Det som jag tyckte var bäst med Curamus Körskola var att bli inspirerad och motiverad av duktiga föreläsare samt att få möjlighet att diskutera frågor för mitt företag med framgångsrika entreprenörer. Om jag fick välja en kunskap från Curamus Körskola hade det varit att jag inte skall ta fel eller för låga priser. Det är väldigt svårt att prissätta sina konsultarbeten!


Jag önskar att det fanns mer forum där man kan få prata med föreläsarna ytterligare och ställa egna frågor. Det är ju också riktigt kul att få chansen att träffa andra företagare, dela erfarenheter och få hjälp av entreprenörer som är i samma situation som en själv. Curamus Körskola är väldigt viktig för företagandet i Borås för personer som mig som är nystartad så är det bra att få motivation och inspiration.

Förhoppningsvis har vi på Showakademien om tio år växt ur våra lokaler vi har idag, och expanderat till större verskamhet. Vi har även då tio verksamma pedagoger som bedriver klasser i olika dansstilar och 100-talet elever. Det ser jag fram emot!”
Intervju: Sarah Norving för Stiftelsen Curamus

Kommentarer inaktiverade.