Curamus Körskola Dag 1

Stiftelsen Curamus anordnar åter ett 24-timmarsseminarium, en körskola, för ambitiösa entreprenörer. Utbildningen sker inom försäljning, varumärken, juridik, kompanjonskap, etik och moral, och ”att tjäna pengar”, och i övrigt hur man lyckas i sitt företagande.
Inbjudna körskoledeltagare är bl a stipendiater från Curamus Stiftelse som nu erbjuds fortbildning utan kostnad för deltagarna.

 

24 april var dagen då körskolan startade och efter introduktion med Carina Alfvén, var det en fullsatt dag. Paul Frankenius pratade om kompanjonskap, Göran Andersson pratade om varumärkesuppbyggnad, Åke Björsell inspirerade med ”receptet på framgång”.

En paneldebatt mellan föreläsarna och deltagarna bjöd in till intressanta diskussioner. Kvällen avslutades med en middag och aktivt idebyte, deltagarna och föreläsarna emellan.

Deltagarna som medverkar på årets körskola kommer du kunna läsa om här på Curamus bloggen framöver. Bland de som deltar är Viktor Evermyr, Sofia Lidh, Edith Anden, Josefin Strid, Mattias Jonsson, Marcin Nasar m.fl.

Foto: Margaretha Björsell.
Bild 1: Paul Frankenius
Bild 2: Carina Alfven
Bild 3: Körskoledeltagarna Åsa Molander och Sofia Lidh
Bild 4: Göran Andersson

Kommentarer inaktiverade.