Curamus Körskola Dag 2

Den 25e april var andra dagen för Curamus Körskola. Dagen inleddes med en gemensam frukost och sedan en föreläsning med Carina Alfvén. Viktig kunskap delades ut av Lars Hallkvist, där ”skriv avtal med rätt person” var på ämnet.

Hans Berglund pratade om försäljaren och uppgiften, och Peter Strandman lärde ut sina bästa tips i ”att tjäna pengar”. Sista föreläsaren för denna gångens körskola var Niklas Hedin som gav deltagarna några ord på vägen.

Mingellunch avslutades med utdelande av diplom till de medverkande.

Curamus Körskola är en koncept för att främja nyföretagandet inom Sjuhäradsregionen där entreprenörer bjuds in för att öka möjligheterna för ett lyckat företagande.

Du kommer kunna läsa om de olika deltagarna framöver här på Curamus Bloggen.

 

Kommentarer inaktiverade.