Victor Halvarsson utsedd till Årets Unga Företagare i Borås

I veckan som gick tog den Curamus-bekante Victor Halvarsson hem priset som årets Unga Företagare i Borås. Victor ligger bakom företaget Van Bruun som idag är Nordens största butik för exklusiva smycken och diamanter. Genom smarta digitala lösningar och ett sammansvetsat team har Victor – trots tuffa tider för branschen i stort – kunnat fortsätta att växa och ta nya marknadsandelar.

Så här löd juryns motivering:
”Årets Unga Företagare har utmanat en traditionell bransch, och vänt ett köpmönster med tillgänglighet och snabb respons i första rummet. Vår lokale ringbärare bygger företaget på ”sagan om förlovningsringen”. Allt som glimrar går numera att köpa digitalt. ”

Stort grattis, säger vi på Curamus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>