Curamusdagen 2018

Den 19 november gick årets Curamusdag av stapeln. Ett hundratal personer hade tagit sig till Lokverksta´n denna kyliga måndagskväll för att hylla årets stipendiater. Som det tidigare har berättats om, gick stipendierna denna gång till entreprenörer som befinner sig i ett något senare skede av sin resa, och som nu med Curamus hjälp skall ta sitt företag till en ny nivå.
Mer om årets stipendiater kan du läsa här: http://curamus.se/stipendiater/

Som vanligt bjöd kvällen även på flera höjdpunkter som tex ett kunskapslyft inom det aktuella och lite skrämmande området AI. Vår egen Johan Lassing och Linus Bille från Västsvenska Handelskammaren försökte reda ut vad Artificiell Intelligens egentligen innebär för oss.

Kvällen avrundades sedan med en middag komponerad av Åhagas köksmästare Marco Quadrioni. Med representanter från organisationer, företag och banker i Sjuhärad är detta alltid ett uppskattat tillfälle för såväl nätverkande som utbyte av erfarenheter – och trots att det var måndag och vardag för oss alla, var det många som blev kvar en bra stund efter att kvällen på pappret var över.
Stipendiater 2018

Kommentarer inaktiverade.