Curamusdagen 2016

Den 16 november i var det dags för den årliga och alltid lika uppskattade Curamusdagen, där årets stipendiater skulle uppmärksammas och hyllas.
Platsen var som vanligt Lokverksta´n på Åhaga, där gamla stipendiater och representanter från Borås näringsliv bjöds en fullspäckad kväll, som förutom stipendieutdelning även innehöll paneldebatt och en inspirerande föreläsning utav Ynge Bergqvist, grundaren av Icehotel i Jukkasjärvi, som med sina 50 000 besökare om året onekligen har lyckats se ett behov ingen annan såg – och det är ju precis vad entreprenörskap handlar om.

Kvällen avslutades med en god middag i Norrlands tecken, bland annat med lingondricka serverad i isglas direkt ifrån Torneälven och möjlighet till att knyta nya kontakter i det ständigt växande Curamusnätverket.

Läs mer om årets stipendiater på http://www.curamus.se/

stipendiater16

Kommentarer inaktiverade.