Edith Andén – Bolsa

En av de yngre stipendiaterna är 23-åriga Edith Andén, som tog emot sitt stipendium 2011. Curamus är inte bara en hjälp rent ekonomiskt utan även en bekräftelse att någon tror på det man gör – något som är särskilt viktigt i unga år.

”Jag drev Bolsa vidare efter jag blivit tilldelad stipendiet med nya krafter och ställde ut bland annat på Formex mässan i Stockholm. Jag drev inte mitt företag på heltid då jag hade fulltidsjobb parallellt, men ett stipendium för mig betydde inte bara en summa pengar utan också självförtroende och tillit. Det gav en vilja och att ta mig längre.
Då jag kände att jag behövde mer erfarenhet och lärdom innan jag satsar 100% på min egen verksamhet så bestämde jag mig för att börja studera och flyttade till Paris där jag nu läser en treåring utbildning inom Fashion Business. Framtidsplanerna är många och kommer att förverkligas delvis tack vare Curamus stiftelse
Edith1

Kommentarer inaktiverade.