Curamusdagen 2015

Den 18 november i var det dags för den årliga och alltid lika uppskattade Curamusdagen, där årets stipendiater skulle uppmärksammas och hyllas.
Omkring 80 gäster tog sig till Lokverksta´n på Åhaga för en fullspäckad kväll, som förutom stipendieutdelning även innehöll paneldebatt och en inspirerande föreläsning om Spotifys otroliga resa från idé till globalt varumärke, signerad Niklas Ivarsson.
Kvällen avslutades sedan med en god mingeltallrik ”Från land och hav”, komponerad av Åhagas kökschef Marco Quadroni.

Vill du läsa mer om kvällen? Gå in på: http://curamus.se/curamusdagen-2015/

Stipendiater-2015

Här har vi dem – årets stipendier!
Från vänster: Kim Sandblom (Living with Animals), Richard Damm (Hantverksministeriet), Andrea Djurle (Aderelles), Prarthanaa Khokar (Customised Carbon 3 D Fabrics), David Wengbrand (Wrebit), Daniel Forsbring och Filip Johansson (Johfors Film

Kommentarer inaktiverade.