Curamus Dagen 2012

Efter en välsmakande välkomstjuice och ett inledande mingel välkomnade Niklas Hedin besökarna till Centiro. Han berättade om framgångshistorien Centiro och sin syn på relevansen kring ett välmående företag och välmående personal.

Salvatore Grimaldi
Salvatore Grimaldi var kvällens entreprenörstalare och han började sin historia i sitt dåvarande hemland Italien. Han gick från att vara slipare på Volvo till en framstående entreprenör med cykelbranschen under sina vingar.

Salvatore var även med och delade ut stipendier till kvällens stipendiater Albena Marcoff, Åsa Lom, Anna Karin Nilsson, Ida Klamborn och Pernilla Blixt.

Hur gick det sen?
Nu har Stiftelsen Curamus delat ut stipendier till mer än 40 stipendiater. Många är nyfikna på det är vad som hände sen. Vad gör dessa stipendiater idag, och hur har det gått med deras företagande och affärsideer?
En paneldebatt på scen svarade på många av dessa frågor. Katarina Rylander från Kotyr.se, Tamara Christmann från Upzone AB, Marcin Nasar från Wettermedia och Linn Skoglund från Showakademien diskuterade tillsammans med Borås Tidnings näringslivsreporter Ingemar Brink som moderator.

De fyra entreprenörerna i paneldebatten arbetar fortfarande med sina verksamheter och gör det på heltid. Omsättningarna har ökat och engagemanget är lika högt som alltid. Råd som de gav till andra blivande företagare var att lyssna på din magkänsla, var noga med vad ni avtalar om och ha kul på vägen.

Efter paneldebatten välkomnades alla till bords för att njuta av en italieninspirerad mingeltallrik med dryck och mingel.

De kommande blogginläggen kommer uppmärksamma de enskilda stipendiaten, så håll utkik här på Curamus Bloggen!

Av: Sarah Norving för Stiftelsen Curamus

 

Kommentarer inaktiverade.