Thereses fantastiska klänningar

Therese Fredmans märke diis syns överallt just nu. Hennes senaste kollektion är synlig i magasin överallt, både fysiskt och online.

När inte Therese designar klänningar studerar hon på heltid på Textilhögskolan i Borås. Hon beskriver sitt märke diis såhär;

”Det är den enkla idén vi på diis arbetar efter. Det är precis vad vi vill att man skall känna när man ser våra plagg. För oss är det ganska enkelt; plagg som du tycker lika mycket om vare sig det är första eller hundrade gången du tar dem på sig, kan man inte ha tråkigt i!

Kläder och mode för oss är inte något säsongsbaserat eller snabbt förändrande, utan något så enkelt som att bli glad varje dag man plockar fram sina favoritplagg. Och precis som med alla andra saker man tycker om, vill vi att plaggen skall hålla. Därför är bra kvalité viktigt för oss.

diis startade upp en iskall januaridag 2010, strax utanför den gamla textilstaden Borås. Det är också här vi stolt har behållit vår verksamhet. Det är här plaggen designas, material väljs ut och det är också här som delar utav vår kollektion sys upp på en liten fabrik. Att vi är helt involverade i hela tillverkningsprocessen är kärnan i vårt arbete och något som vi är väldigt stolta över. Vi vill kunna lova våra kunder att de får välgjorda och exklusiva plagg, som är tillverkade på ett sätt som både vi och de kan stå för! Det är genuint, ärligt och utfört med stort kunnande i ryggen.”

 

 

Av: Sarah Norving för Stiftelsen Curamus

Kommentarer inaktiverade.