Körskoledeltagare 9 Viktor Evermyr

Viktor Evermyr
Ålder: 22 år
Företag: FD Meight AB tillsammans med Alfred Johansson
Affärside: Vi erbjuder innovativa designade strumpor av hög kvalité till medvetna konsumenter.

Det som jag tyckte var bäst med Curamus Körskola var variationen av inspiratörer och deltagare. De tillsammans gjorde att det fanns mycket ta in och lära sig av.

Det som jag kommer ihåg mest var  ”Ensam är inte stark” med Paul Frankenius. Det han sade i samband med detta kommer finnas med genom mitt företagarliv.

Det är alltid lika trevligt att träffa andra nya företagare, man lär sig något nytt varje gång och blir inspirerad och glad att det går bra för drivna människor som vågar gå sin egna väg.
Stiftelsen Curamus är väldigt viktig för företagandet i Borås och Sjuhärad. Med en mer globaliserad värld där konkurrensen är stenhård, behöver man all hjälp man kan få. Sedan är det upp till entreprenören att ta till vara på alla de chanser som han eller hon får. Curamus ger möjligheter och verktygen för att lyckas, dock krävs också hårt arbete för att gå hela vägen.

Jag vet inte vart jag är om tio år i mitt företagande. Mitt första företag finns idag inte längre.  Anledningarna ska jag inte gå in på här utan istället ta med det jag har lärt mig och det som har format mig som människa. Jag kommer om 10 år troligtvis vara Egen företagare tillsammans med någon eller några andra drivna människor. Innan dess ska jag ta Civilekonomexamen och arbeta inom en företagssektor inom handel för att lära mig ännu mer innan det egna företagsamheten tar fart.

Bild: Alfred Johansson och Viktor Evermyr

Av: Sarah Norving för Stiftelsen Curamus

Kommentarer inaktiverade.