Curamus 2011 Stipendiat 2: Bolsa

Hur känns det att vara Stiftelsen Curamus Stipendiat 2011?
Det är svårt att beskriva känslan men jag kan erkänna att tårarna rann när jag läste brevet om att jag skulle bli tilldelad ett stipendium på 100.000kr. Jag låg hemma med feber och den febern försvann av all lycka. Det är en med en stor ära jag tar emot stipendiet!

Varför tror du att du var en av de som fick tilldelat stipendiet?
Mitt företag, Bolsa AB, är något jag är väldigt stolt över! Jag ser en ljus framtid i företaget och har gjort många drömmar till mål. I och med min starka vilja och unga ålder tror jag att juryn utsåg mig till stipendiat. De såg vad som brann inom mig och hur mycket jag behövde detta stipendium för att snabbare kunna utvecklas och växa.

Vad ska du använda Stipendiet till?
Stipendiet kommer till stora delar att användas till marknadsföring av olika slag. Jag kommer bland annat att ställa ut på Formex mässan i Stockholm den 19-22 januari. Viss del kommer även gå till utveckling av nya modeller för att öka sortimentet. Bolsa kommer inom en snar framtid vara ett känt varumärke på marknaden.

Grattis till stipeniet Bolsa!

Kommentarer inaktiverade.